08.mar.2012

Jeg ville bare titte innom her en tur,og si hei  til mine lesere:) 

Jeg regner med at fleste har fått med se soleksplosjonsfenomenet i går, som gjør at det kommer til å være nordlys i natt ;) jeg skal i alle fall ut å ta meg en kikk i nattetimene for å se om jeg får med meg dette utrolig vakre lyset. 

Har hatt en herlig dag i dag der jeg har fått unna ltt trening, og så fikk jeg en pakke fra iherb i dag, så det gjorde meg ekstra glad:) Nå sitter jegå koser meg under ett pledd med masse stearinlys og jeg gleder meg faktisk til å ut å gå litt å kikke i natt. 

Over til noe annet, som er litt kjedelig, det er at vi må flytte igjen. Denne gangen er det fordi dem som eier huset vi leier skal bygge det om, så vi må ut før 1 mai :/ Så om noen i Larvik/Stavern har noe å leie ut, hyl til meg. Jeg er så beymret og engstelig for akkurat det der at jeg nesten spyr. Jeg ligger våken om nettene å tenker på hva som skjer om vi ikke har noe sted å flytte til.. blææ.. men nå får jeg slutte å tenke på sånne dumme tingog heller kose meg her i varmen med gutten min og pusekattene <3

 ha en herlig kveld alle sammen!

Én kommentar

A

21.mar.2012 kl.21:09

åh, visste ikke at du bloggen her igjen :) Lykke til med å finne et sted å bo da :)

btw. du er utrolig pen!! :o

Skriv en ny kommentar

kitty mallow

kitty mallow

21, Larvik

En jente i det lange eventyret om en dag å kunne oppnå rapunzels lange hår. Jeg er utdannet frisør, men på jakten etter langt SUNT hår må man snu tankene og åpne seg for andre måter å pleie og behandle håret sitt på :) dagene mine er fylt av glede, kjærlighet,de kjære sibirkattene mine og samboeren min.... personer leter etter svar på spørsmål de lurer på :)

Kategorier

Arkiv

hits