Jammen Steike!

Jeg tror nesten ikke mine egne øyne, men her sitter jeg jammen steike meg å blogger i dag! Jeg må nesten si jeg er imponert over bare det faktum at jeg har  logget meg inn på blogg.no! Men jeg tror jammen meg tiden er inne for å begynne å blogge igjen, siden livet mitt putselig har tatt en positiv vending  og jeg faktisk tror jeg har kommet meg ut av den lange, tunge, mørke tunellen. Det har vært ett vanskelig år med mye negative hendelser som jeg ikke engang orker å tenke tilbake på siden det bare gjør meg deprimert og lei å jeg vil jo ikke at dere skal lese om dystre tanker å kjedelige ting (ikke det at hverdagen min ikke er kjedelig men).

Jeg kan jo starte med den første positive hendelsen, nemlig at vi endelig har fått en ny leilighet, og denne gangen har vi flyttet til stavern. Det er helt fantastisk å bo ett sted der andre mennesker drar på feire! Dagene her er liksom så mye bedre! Vi bor oppå en liten "fjelltopp" som gjør at vi har utsikt utover havet, å det tar ca 10 minutter å gå til selve sentrum herifra, noe som er akkurat passe for oss. Det er heller ikke langt å gå til bussholdeplass der jeg tar bussen til min nye jobb :) For det er nemlig den andre positive tingen som har skjedd meg! Jeg har begynt å jobbe som frisør igjen, og nå jobber jeg med de fantastiske jentene på Hårgalleriet i Larvik. For meg er det nesten umulig å skjønne hvor flaks jeg har hatt, for jeg har det så utrolig bra på jobb! Det er en herlig følelse når du gleder deg til å gå på jobb hver dag! Nei jeg tror egentlig ikke den følelsen kan beskrives med andre ord enn fantastisk! Ja jeg vet det høres ut som jeg har landet på en rosa sky, men jeg har faktisk det, å jeg synes jeg fortjente den rosa skyen nå sånn igrunn. 

Men nå skal jeg drikke ferdig teen min, å krølle meg sammen i dyna mi som jeg har dratt med meg ut i sofaen, å her skal jeg sitte plantet resten av kveden tror jeg. Ha en fantastisk kveld videre :)

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kitty mallow

kitty mallow

22, Larvik

En jente i det lange eventyret om en dag å kunne oppnå rapunzels lange hår. Jeg er utdannet frisør, men på jakten etter langt SUNT hår må man snu tankene og åpne seg for andre måter å pleie og behandle håret sitt på :) dagene mine er fylt av glede, kjærlighet,de kjære sibirkattene mine og samboeren min.... personer leter etter svar på spørsmål de lurer på :)

Kategorier

Arkiv

hits