mars 2012

08.mar.2012

Jeg ville bare titte innom her en tur,og si hei  til mine lesere:) 

Jeg regner med at fleste har fått med se soleksplosjonsfenomenet i går, som gjør at det kommer til å være nordlys i natt ;) jeg skal i alle fall ut å ta meg en kikk i nattetimene for å se om jeg får med meg dette utrolig vakre lyset. 

Har hatt en herlig dag i dag der jeg har fått unna ltt trening, og så fikk jeg en pakke fra iherb i dag, så det gjorde meg ekstra glad:) Nå sitter jegå koser meg under ett pledd med masse stearinlys og jeg gleder meg faktisk til å ut å gå litt å kikke i natt. 

Over til noe annet, som er litt kjedelig, det er at vi må flytte igjen. Denne gangen er det fordi dem som eier huset vi leier skal bygge det om, så vi må ut før 1 mai :/ Så om noen i Larvik/Stavern har noe å leie ut, hyl til meg. Jeg er så beymret og engstelig for akkurat det der at jeg nesten spyr. Jeg ligger våken om nettene å tenker på hva som skjer om vi ikke har noe sted å flytte til.. blææ.. men nå får jeg slutte å tenke på sånne dumme tingog heller kose meg her i varmen med gutten min og pusekattene <3

 ha en herlig kveld alle sammen!

I dag!

I dag skal jeg jammenmeg gjøre noe som jeg ikke har gjort på lenge.. Nemlig skrive noe her.! Jeg har hatt noen opp og noen nedturer etter at 1012 begynte og har ikke hatt noen bloggelyst i det hele tatt, men i dag er kansje dagen da noe forandrer seg? Det er til og med så lenge siden jeg blogget at jeg egentlig ikke vet hvordan man blogger, og hva man skal skrive. Det Føles litt rart å bare begynne ett sted og late som om jeg bare fortsetter der jeg slapp..  

Jeg kan sikkert starte med at det er helt fantastisk å kjenne følelsen av våren som kommer! Det å kunne gå ut av døren uten 15 lag med klær, og uten å fryse hele tiden. Ett av mine store problemer er at jeg fryser konstant og går rundt å føler jeg er døden nær (selv om jeg absolutt ikke er det), bare fordi jeg er så kald. Og jeg regner medd at det sikkert er flere enn meg som har fått vårinfluensaen som vandrer rundt om tiden, så nå har jeg i 4 dager følt meg helt forferdelig, men hovne øyne, sår hals og feber og tett nese. Heldigvis kjennes det ut som jeg er på bedringens vei i dag, og akkurat nå koser jeg meg med en kaffekopp og med en av mine herlige puser på fanget. Ingenting kurerer sykdom bedre enn en varm, malende kosekatt <3

 

Ha en herlig mandag alle sammen :)

kitty mallow

kitty mallow

21, Larvik

En jente i det lange eventyret om en dag å kunne oppnå rapunzels lange hår. Jeg er utdannet frisør, men på jakten etter langt SUNT hår må man snu tankene og åpne seg for andre måter å pleie og behandle håret sitt på :) dagene mine er fylt av glede, kjærlighet,de kjære sibirkattene mine og samboeren min.... personer leter etter svar på spørsmål de lurer på :)

Kategorier

Arkiv

hits