september 2011

Update

Beklager for at jeg er litt stille for tiden. Jeg har jo akkurat flyttet inn i ett hus i Larvik med min kjære, o g har ikke hatt internett på noen dager, og har hatt det ganske hektisk siden det er ett veldig slitt hus. Jeg reiv meg nesten i håret i starten pga slitt maling og fæle farger på vegger etc. så jeg hadde ikke engang tålmodighet til å vente på å få kjøpt meg en malepensel, så jeg begynte å male lister med en pudderkost, men nå har jeg i alle fall ikke ett like vemmelig syn hver gang jeg går fra kiwi eller når jeg i det hele tatt bare sitter hjemme. Hehe. 

Selv om det er litt slitt der, så er jeg relativ heldig (veldig!!) for det er ett stor hus med 3 soverom, stor uteplass, kiwi, bakeri, minibank,fiskebutikk og mye mye annet like utafor døren. og 5 minutter ned til en strand og havet. Det er deilig å starte en dag med å sove lenge, stå opp, gå på bakeriet å kjøpe noe godt, så gå ned til stranden å sitte der å se utover det glitrende havet å spise i ro og fred å kjenne at man ikke har en bekymring i kroppen (i de minuttene der i alle fall). 

Ellers har jeg farget håret mitt litt mørkere siden det er høsten å hjernen min vil at jeg egentlig skal bli helt mørk i håret, men det "kan" jeg ikke. hehe. men sånn er det.

Men nå skal jeg slappe av og spise godt siden jeg er hos bror i skien en tur:) 

 

 
Ha en nydelig helg da dere;P

kitty mallow

kitty mallow

21, Larvik

En jente i det lange eventyret om en dag å kunne oppnå rapunzels lange hår. Jeg er utdannet frisør, men på jakten etter langt SUNT hår må man snu tankene og åpne seg for andre måter å pleie og behandle håret sitt på :) dagene mine er fylt av glede, kjærlighet,de kjære sibirkattene mine og samboeren min.... personer leter etter svar på spørsmål de lurer på :)

Kategorier

Arkiv

hits